Lidl Zoetermeer heropent winkel aan Petuniatuin

7 February 2020, 12:21 uur
Algemeen
mainImage

Supermarktketen Lidl heropent op dinsdag 11 februari 2020 om 09.00 uur haar vernieuwde en verruimde supermarkt in Seghwaert. Er worden geen tabakswaren meer verkocht waarmee alle Zoetermeerse Lidl-filialen, dus ook die in Buytenwegh en De Leyens, rookvrij zijn. Tijdens de opening maken klanten kans op een minuut gratis winkelen.

Vernieuwd broodassortiment
Na een ingrijpende verbouwing is de Lidl-supermarkt uitgebreid met een vernieuwd broodassortiment. Ook is de winkelindeling anders geworden en is het vleesmeubel uitgebreid met een gedeelte voor vega. "Onze supermarkt is erg mooi geworden en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken. De vernieuwde winkelinrichting verhoogt het winkelplezier van onze klanten”, aldus trotse supermarktmanager Ronald.

Een minuut gratis winkelen
Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel door supermarktmanager Ronald om 09.00 uur op feestelijke wijze geopend. De eerste honderd klanten ontvangen gratis een boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week feestelijke openingsacties en non-food-aanbiedingen.

Geen tabakswaren bij Lidl-winkels in Zoetermeer
Deze supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak meer. Hiermee zijn alle Lidl-filialen in Zoetermeer rookvrij. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die stopt met de verkoop van tabakswaren. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af.