FC Zoetermeer ziet wederom spelers terugkeren

27 April 2020, 10:20 uur
Sport , Algemeen
mainImage
Roald Houterman.

Wederom ziet FC Zoetermeer twee oud-spelers terugkeren in de selectie voor het nieuwe seizoen. Roald Houterman en Nando Nauman, beiden 24 jaar, zullen in het seizoen 2020-2021 weer het geel-blauw van de club uit Rokkeveen om de schouders dragen.

"We hebben met beiden een goed gesprek gehad waarin we aangegeven hebben hoe wij vanuit FC Zoetermeer komend jaar en de jaren daarna zien, en we zijn dan ook blij dat deze jongens daar graag onderdeel vanuit willen maken", aldus hoofdtrainer Leroy Vaes.

Houterman is na zijn periode bij FC Zoetermeer een aantal jaar geleden met toenmalig hoofdtrainer Chris Treling meegegaan naar zaterdagderdeklasser Naaldwijk. Na zijn periode bij Naaldwijk stopte hij om zich vervolgens te richten op het lopen van marathons. Sinds anderhalf jaar was Houterman wel weer bij FC Zoetermeer betrokken, maar dan in het kader van zijn opleiding tot fysiotherapeut als verzorger bij het tweede elftal.

"Ik heb wel even moeten nadenken, maar het gevoel was goed en ik ga komend seizoen honderd procent geven voor FC Zoetermeer", zegt Houterman. 

Nauman keert terug van DHC waar hij basisspeler was van het tweede elftal en regelmatig werd betrokken bij de hoofdmacht van de club uit Delft. Hij wil graag weer spelen voor de club waar hij altijd gespeeld heeft en ook iedereen kent. "Bovendien wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de plannen die de club en de trainer mij verteld hebben."