Zoetermeers Dagblad | Bert van Vliet gaat vertrekken bij Rabobank

Bert van Vliet gaat vertrekken bij Rabobank

mainImage
Bert van Vliet, rayondirecteur van Rabobank Zoetermeer.

Rayondirecteur Bert van Vliet (54) gaat Rabobank Zoetermeer per 1 juli aanstaande noodgedwongen verlaten. In de laatste ronde van de landelijke reorganisatie die vier jaar terug werd ingezet, komt de functie van rayondirecteur te vervallen en dat betekent dat Van Vliet na een periode van ruim 15 jaar vertrekt bij de lokale bank.

"Jammer, maar helaas. Ik had graag langer gebleven", reageert Van Vliet tegen www.zoetermeersdagblad.nl. "Het is een ontzettend mooie en uitdagende functie. Zoetermeer is, na mijn eigen stad Delft, inmiddels mijn tweede liefde geworden. Ik vertrek straks dan ook met pijn in het hart."

Van Vliet begon in november 2014 als rayondirecteur bij Rabobank Zoetermeer-Benthuizen, onderdeel van Rabobank Regio Den Haag. Daarvoor was hij er Senior Accountmanager Grootbedrijf, Teamleider Bedrijvenadviseurs, Manager Bedrijven, en Manager Grootzakelijk.

Binnen het Zoetermeerse is Van Vliet al jaren een bekende verschijning. Namens Rabobank steunde hij op bevlogen wijze vele initiatieven in de stad, zoals het Thrillerfestival, Zoetermeerbruist.nl, de lokale alliantie tegengaan (financiële) uitbuiting ouderen en Tuingezel, de organisatie aan de Voorweg die een plek met dagbesteding biedt voor demente ouderen. Zijn zakelijke en maatschappelijke inspanningen leverden hem diverse keren een top 10-notering op in de jaarlijkse lijst der Machtigste Zoetermeerders. 

Door zijn vertrek zal Van Vliet ook afstand nemen van zijn bestuurlijke functie binnen de Raad voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ). Hij is daar nu nog algemeen bestuurslid.